Predškolska ustanova PU KUNG-FU PANDA 1

Namenski građen vrtić od 250 m2 je smešten u poslovnom prostoru na 1. spratu stambene zgrade. Opremljen po najvišim pedagoškim principima kao podsticajna sredina za napredak i razvoj dece. Sopstveno dvorište opremljeno profesionalnim mobilijarima, kako bi svakodnevni boravak dece na otvorenom prostoru obezbedio zdravu i bezbednu igru .

Predškolska ustanova PU KUNG-FU PANDA 2

U prelepoj potpuno renoviranoj kući na tri nivoa u 450 m2 organizovan boravak dece u šest zasebnih prostora. Vaspitno-obrazovni rad organizovan po uzrasnim i razvojnim mogućnostima dece. Zelena površina, prirodna hladovina, spravama i rekvizitima dobro opremljeno dvorište inspirativno deluje na svakodnevnu igru dece na svežem vazduhu.

Predškolska ustanova PU KUNG-FU PANDA 3

Vrtić je smešten u dva objekta sa dva dvorišta sa puno zelenila, opremljena rekvizitima i adekvatnim podlogama za bezbednu igre dece na otvorenom prostoru. U prelepoj kući od 400 m2 na tri nivoa potpuno prilagođenoj igri i prijatnom boravku dece i u novom namenski građenom objektu od 250 m2 opremljenim didaktičkim sredstvima po najvišim pedagoškim standardima.