Oglašavanje na portalu vrticibeograd.rs

Vrticibeograd.rs je portal na kome možete pronaći savršen vrtić za vaše dete. Uz naš tim, Vaša odluka postaje mnogo lakša. Mi smo tu da Vam pružimo što bolji izbor kada je reč o vrtićima koji su u vasem okruzenju. Ukoliko imate želje, sugestije, kritike, pohvale ili bilo kakva pitanja, mi smo tu da  Vam pružimo  što bolju uslugu.

Ukoliko želite da oglasite Vaš vrtić na našem portalu kontaktirate nas na:

060 1344 322

marketing@happymedia.rs

marko@happymedia.rs

PROMO CENA

Odgovornost roditelja je da svom detetu pruže najbolje što mogu. Vaše dete ima pravo na vrhunsko obrazovanje i najbolju moguću podršku u socijalizaciji, jer od toga zavisi njegova budućnost. Prvi korak ka kvalitetnom životu je upravo dobra osnova – ispravni maniri, savladavanje tehnike učenja, funkcionisanje u kolektivu..

Portal vrticibeograd.rs pobrinuo se za to da prikupi informacije o najboljim dečijim vrtićima u Beogradu, kako biste što lakše odlučili kome ćete prepustiti najvažnije dane u odrastanju vaših najmilijih.

Odabir najbolje predškolske ustanove je trud uložen danas u sutra. Mi smo se pobrinuli za to da vam donošenje ovakve odluke bude što jednostavnije, jednostavnom pretragom možete pronaći željeni vrtić u Beogradu, u bilo kom delu grada.