PREDŠKOLSKA USTANOVA “Pametnica Petlić”

Adresa: D. Jovanovića III prilaz br.4,, V. Moštanica
Telefon: 011/8076-340, 062/806-22-90
Email: pametnica.petlic@yahoo.com
Web: vrticpametnica.rs

Pametnica „Petlić“ je rizort objekat. Nalazi se na 20 km od Beograda na rubu Lipovačke šume i padinama šume Gorica, u selu Velika Moštanica.

Luksuzna kuća površine 250m2 sa 10 ari bezbedno ograđenog dvorišta. Pored toga objekat raspolaže sa 10 ari rekreativno-sportskog prostora sa peščanikom, terenom za mini-fudbal i odbojku, pokretnom botaničkom baštom.

7 RAZLOGA DA SE OPREDELITE ZA “PAMETNICU”:

pogodne ekskluzivne lokacije objekata, kao i visoki standardi objekata/prostora kako enterijera tako i eksterijera kao i radno vreme ustanove od 07:00-18:00 časova.

odrastanje vaših mališana u prelepom ambijentu u društvu svojih vršnjaka pod budnim okom vaspitača i celokupnog stručnog tima

kreativni-razvojni programi koji zadovoljavaju dečije saznajne potrebe, potrebu za kretanjem, druženjem i igrom, jer igra je način na koji dete najlakše uči

konstriktivni boravak u prirodi pod sloganom „vazduh, leptir i cvet da osvojimo svet“

kvalitetan, stručan i uspešan tim (kadar) koji je spoj stručnosti, iskustva i poleta mladosti.

kompletno zadovoljavanje dečijih potreba (pravilna i kvalitetna ishrana- standardi HACCP-a , preventivni zdravstveni nadzor)

jer potpuno sigurno, bez griže savesti, možete da se posvetite svojim životnim i poslovnim obavezama svesni da je vašem detetu lepo u ovom ambijentu i ovom okruženju

Dovoljno razloga da nama poverite uplovljavanje vašeg mališana u svet odrastanja i dečijih radosti jer su na našoj strani tradicija, kvalitet i poverenje!

DOBRODOŠLI U VRTIĆ PAMETNICU PETLIĆ!