PREDŠKOLSKA USTANOVA KUNG-FU PANDA 4

UPRAVA SVIH VRTIĆA „KUNG-FU PANDA“
Adresa: Prva partizanska 5g
Telefon: 060/4999660, 060/4999663
Email: pukfp@hotmail.com
Facebook: /pukungfupanda/
WEB: pukfp.rs

KUNG-FU PANDA 4

Adresa: Miloša Obrenovića 155, Obrenovac
u samom centru u glavnoj ulici
Kontakt: 060/4999605, 060/4999606
Mail: pukfpobrenovac@gmail.com

U samom centru Obrenovca u glavnoj ulici vrtić je smešten u namenski građenom objektu od 500 m2. Vrtić je opremljen po najvišim pedagoškim principima kao podsticajna sredina za napredak, rast i razvoj dece. Zelena površina ,prirodna hladovina, dobro opremljena dva dvorišta, inspirativno deluje na svakodnevnu igru dece na svežem vazduhu.
Učenje engleskog jezika, osiguranje dece, plesne i horske aktivnosti, odlasci u pozorište besplatno za svu decu.
Luksuzni objekat, u kom će avanturu kroz svet saznanja i sticanja novih veština vaših mališana početi na najmaštovitiji i najkreativniji mogući način. Uz međusobno dobru saradnju porodice i vrtića, dete se razvija u stabilnu individuu ,voljenu i podržavanu, kreativnu i maštovitu. Visoko stručan kadar, spoj tradicije i dugogodišnjeg iskustva /mentora, vaspitača, saradnika/ u programe vaspitno-obrazovnog rada uključeni elementi programa NTC sistema učenja i Marije Montesori.
Stručni tim Ustanove organizuje i Savetovalište za roditelje, kao i podršku logopeda i pedagoga. Vrtić pruža svoje usluge 12 sati dnevno, deci od 10 meseci do polaska u školu. Profesionalna priprema dece i porodice za polazak u školu kao nove i važne etape u odrastanju dece.